Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verhuurd
Jan Aartestraat 96 in Tilburg 5017 EE

Jan Aartestraat 96

5017 EE Tilburg
Huurprijs € 900,- p.m.
013-5070930

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 70 m² In units vanaf 70 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Winkelruimte van ca. 70 m2 in schitterend pand op een steenworp afstand van het Piusplein. Deze winkelruimte bevindt zich in een van de mooiste straten van de binnenstad met veel authentieke gevels. De straat is verkeersluw maar wel met de auto te bereiken, recht tegenover ligt een privé...
Lees meer

Omschrijving

Winkelruimte van ca. 70 m2 in schitterend pand op een steenworp afstand van het Piusplein. Deze winkelruimte bevindt zich in een van de mooiste straten van de binnenstad met veel authentieke gevels. De straat is verkeersluw maar wel met de auto te bereiken, recht tegenover ligt een privé parkeerterrein voor vergunninghouders.

De winkelruimte kan na werktijd naar keuze al of niet worden afgesloten middels een fraaie dubbele poort. Is de poort open dan ontstaat er een overdekt voorportaal. De toegangsdeur heeft een elektrisch slot.

Het voorste gedeelte van de ruimte was in gebruik als winkel (30 m2). Aansluitend bevindt zich nu een grote werkruimte met o.a. krachtstroom, een keukenblok, toiletruimte en bergkast. Het geheel heeft een vrije hoogte van ca. 3 meter. Voorts nog een kleine buitenruimte op het zuiden (ca. 30 m2), te gebruiken voor kleine opslag of ontspanning.

Aanvaarding: per direct, in overleg
Huurprijs: € 900,- per maand (Geen btw van toepassing)
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 900,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 70 m² Verkoopoppervlakte 30 m² Frontbreedte 543 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 0 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 70 m² Locatie Stadskern Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen uitstekend Onderhoud buiten uitstekend Afstand tot snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m Afstand tot N.S. station op 1000 m tot 1500 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m Welstandsklasse A2
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
70 m²
In units vanaf
70 m²
Verkoop vloeroppervlakte
30 m²
Frontbreedte
543 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A2
Detailhandel
Ja
Ter overname
Ja
Route van naar Jan Aartestraat 96, 5017 EE Tilburg

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.