Mijn favorieten

Verkoopstyling

binnen logo 680x201

Kom Binnen!

Gaat u verbouwen of verhuizen en wilt u advies bij de indeling van uw woonkamer of gehele woning? Of zoekt u hulp bij het kiezen van de juiste kleuren, meubels en woondecoraties? Wij kunnen u naast een interieuradvies ook helpen bij de aanschaf van nieuwe meubels en accessoires. 

Voor een kleur en interieuradvies op maat kunt u terecht bij Binnen! interieur & verkoopstyling. Sinds 2009 geven wij interieuradvies voor alle typen woningen van appartement tot vrijstaande woning. Betrokken, creatief en met plezier luister ik naar uw woonwensen om zo tot een harmonieus interieurplan te komen.

Naast interieuradvies geeft Binnen! interieur & verkoopstyling al jaren advies bij de verkoop van uw woning. Verkoopstyling is nog steeds doeltreffend om zoveel mogelijk kijkers aan te trekken en uw woning voor de beste verkoopprijs verkocht te krijgen. Lees op deze pagina de positieve referenties van tevreden klanten. Voor leegstaande woningen verhuren wij meubels en accessoires. Wij zorgen voor de styling en inrichting van uw leegstaande woning. Een sfeervol ingerichte woning verkoopt altijd sneller dan een inmiddels leegstaande woning. 

Werkwijze van Binnen!

1. Afspraak bij uw woning. We bekijken samen uw woning en u krijgt al veel tips en adviezen hoe u uw woning het beste kunt presenteren voor de verkoop.Hiermee kunt u zelf al aan de slag met de voorbereidingen.

2. U ontvangt binnen een paar dagen een offerte voor de styling. Als uw woning al leegstaat is dit inclusief de huur van meubels en decoraties.

3. Als de offerte akkoord is spreken we een datum af wanneer we aan de slag gaan met de uitvoering van de vastgoedstyling en eventueel het plaatsen van de huurmeubels en materialen.

4. Als laatste na de dag van styling is uw woning klaar voor de fotografie door uw makelaar! Dit plannen wij zo snel mogelijk na de styling.

Als uw woning na styling verkocht is en u gaat verhuizen naar een andere woning krijgt u als vaste klant  korting op een interieuradvies voor uw nieuwe woning! 

Keurmerk

Logo KIKI

Binnen! interieur | verkoopstyling is aangesloten bij het Centraal Netwerk voor Verkoopstylisten CNVV en gecertificeerd door House of Kiki.

---

Meer informatie kunt u op de website vinden www.binnen-verkoopstyling.nl

of bel naar 06-30389989 of stuur uw vraag naar info@binnen-verkoopstyling.nl


Binnen! interieur & verkoopstyling
Ekkersrijt 35
5032 WN Tilburg