Mijn favorieten

Onze medewerkers

Hans van Berkel Makelaardij

Marten Rijsdorp
Ik ben al ruim 25 jaar werkzaam in de makelaardij. Ik ben begonnen als makelaar en al snel ook werkzaam als hypotheekadviseur. Door het volgen van de opleiding makelaar in onroerende zaken op de HEAO te Eindhoven en opvolgende cursussen voor hypotheekadviseur beschik ik over de kennis om de mensen op een juiste wijze te adviseren.

Hierdoor is het mogelijk dat ik zoekers naar een woning een compleet pakket kan aanbieden. Ik kan hen helpen met het zoeken naar een woning, de waarde vaststellen van het huis en daarna helpen met het regelen van de hypotheek. Volledig ontzorgen dus!

Dat geldt uiteraard ook bij de eigenaren van een woning, die verkoopplannen heeft. Ik heb al veel mensen mogen begeleiden bij zowel de aan- en verkoop van hun woning en het regelen van de hypotheek.

Niets is mooier dan de klanten die bij iedere verhuizing wederom een beroep op je gaat doen. Een klant voor het leven.

Dat zorgt er ook voor dat ik al 25 jaar met heel veel plezier werk bij Hans van Berkel makelaardij en hypotheken.
Dennis van den Corput
Tijdens mijn opleiding Vastgoed en Makelaardij aan de Fontys te Eindhoven heb ik mijn derde jaar stage gelopen bij Hans van Berkel Makelaardij. Dit beviel zo goed dat ik na mijn afstudeerstage weer terug ben gekeerd en vanaf maart 2015 in vaste dienst ben getreden.

Doordat de we een klein, hecht team vormen zijn de lijnen kort en zijn we goed op hoogte van wat er precies bij de klant speelt. Dit werkt erg prettig in combinatie met de zeer diverse werkzaamheden op het gebied van makelaardij (wonen en bog), hypotheken en taxeren.