Mijn favorieten

Kunst

Hans van Berkel makelaardij draagt de beeldende kunst een warm hart toe. Zo is Hans van Berkel o.a. bestuurslid van stichting Ateliers, stichting NS-plein 16 en stichting kunstpodium T.

Hans van Berkel makelaardij stelt iedere twee maanden gratis een van zijn etalage’s ter beschikking aan een beeldend kunstenaar. Deze kunstenaar mag deze etalage inrichten naar eigen idee. Belangstellenden lezen in de etalage van wie het werk is. Belangstellende worden door medewerkers van kantoor doorverwezen en doen rechtstreeks zaken met de kunstenaar.

Iedere twee maanden koopt Hans van Berkel een kunstwerk en verloot dit kunstwerk onder een van zijn nieuwe klanten. Klanten zijn kopers, verkopers, verzekerings- en hypotheekklanten.

Op deze manier hoopt Hans van Berkel makelaardij iets te doen voor de beeldend kunstenaar, voor zijn klanten en voor de stad Tilburg.

Kom eens langs om te kijken. Bent u kunstenaar en heeft u belangstelling om te etaleren, stuur dan een email naar hans@hansvanberkel.nl 

Kunstenaars die al exposeerden in onze etalage zijn o.a.: Joop Verhagen, Jos van den Hanenberg, Ingrid de Man, Harold Aarts, Suzan Paulissen, Rianne Veltrop, Marije de Graaf, Joelle Vermeer, Karin Gilles, Leonie Buizert, Franca de Bruin, Margot Vermeulen, Corry Robben en Gerrit Tol.

Kunstenaars welke nog worden verwacht zijn: Willem van Berkel.

Nu is het werk van Ilse Spijkers te bewonderen.


Hieronder enkele van onze prijswinnaars: